måndag 5 september 2011

LCFH-bröd

Ett jättegott bröd som går att variera hur mycket som helst, dessutom går det snabbt att baka! Receptet har jag hittat här.

Nygräddat bröd - mums!
ca 6-8 bitar

2 dl skalade sesamfrön
2 dl riven ost
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
3 ägg

Blanda ihop alla torra ingredienser först (inklusive ost) och rör sedan ner äggen. Häll smeten i en form med bakplåtspapper och grädda sedan ca 8-10 min mitt i ugen på 225 grader.

Skär i bitar och njut med ett smarrigt pålägg. Brödet går även bra att frysa in.

Tips!
- Byt gärna ut 1 dl sesamfrön mot solroskärnor, linfrön och/eller hackade valnötter.

1 kommentar:

  1. Låter supergott :) det måste jag prova att baka. Tack för tipset :) Önskar dig en fin dag

    SvaraRadera